Qigong

CHI NENG QIGONG
är en mycket effektiv Qigongmetod som är lätt att lära sig och som ger mycket goda resultat. Daglig träning stimulerar flödet av qi (din livsenergi) i din kropp samtidigt som din inre styrka, din rörlighet samt ditt inre lugn kommer att utvecklas. Chi Neng Qigong stimulerar också din hjärnverksamhet, immunsystemet och ger en långvarit hälsa.

ÖKA DIN LIVSENERGI
Du har potentialen och förmågan! Jag hjälper dig att utvecklas mer som människa. Chi Neng Qigong står för "medveten rörelse" och genom träningen kommer du att utveckla ett mer hälsosamt sinne i en mer hälsosam kropp. Din qi kommer att flöda lättare och rörelserna kommer att göra din kropp starkare och mer funktionell. Genom träningen kommer du att uppleva ett mer balanserat sinne, en friskare kropp samt utveckla och stimulera kroppens egna självläkningsförmåga.

KURSVERKSAMHET
Jag håller kontinuerligt kurser i Chi Neng Qigong i Bjärred. Under delar av sommaren har jag utomhusträning nedanför Långa Längan i Bjärred. Är du intresserad så kontakta mig för mer information.

Kontaktformulär